Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Αγαπημένα Οκτωβρίου

Για τα αγαπημένα αυτού του μήνα αποφάσισα να μην κάνω βίντεο μιας και δεν είναι πολλά! Έτσι, αντ'αυτού  είπα να κάνω ένα post στο blog για να τα μοιραστώ μαζί σας.  


1. Noxzema No aroma deodorant: από τα αγαπημένα μου προϊόντα! Το ανακάλυψα τον προηγούμενο μήνα και λόγω του ότι δεν έχει δική του μυρωδιά μετά δεν μυρίζει άσχημα όταν μπλεχτεί με τυχόν ιδρώτα πρόβλημα που είχα με άλλα αποσμητικά. Έχει απίστευτη διάρκεια και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες και όλους!!!

2. The body shop Noix de coco body butter: Ok δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για το συγκεκριμένο προϊόν εκτός του ότι είναι τέλειο!!! Σούπερ ενυδατικό υπέροχη μυρωδιά πολύ καλή υφή!!!

3. Max Factor colour adapt foundation: H αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο foundation δεν μου άρεσε λόγω του ότι πήρα λάθος χρώμα και η υφή του ήταν σαν μους και γενικά δεν με ξετρέλανε η σύσταση του! ΟΜΩΣ σε συνδυασμό με το άλλο foundation που θα σας μιλήσω πιο κάτω κάνει αρκετά καλή δουλειά και έχει αρκετά καλή διάρκεια! Τον συνδυασμό αυτό φορούσα καθημερινά μιας και δεν ήθελα απλά να κάθονται τα προϊόντα και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ!

4. LR Deluxe foundation:  Πάνω κάτω ισχύει ότι για το foundation από την Max Factor! Λάθος χρώμα και όχι αρκετά καλή σε υφή αλλά τα 2 αυτά μαζί κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι γενικά να πειραματίζεστε με τα προϊόντα που έχετε και δεν σας αρέσουν γιατί ίσως βρείτε κάποιο συνδυασμό ή μια χρήση που να σας κάνει!

5. Miss dior cherie eau de toilette: είναι ένα νεανικό και ανάλαφρο άρωμα το οποίο χρησιμοποίησα ιδιαίτερα τον μήνα Οκτώβριο! Τώρα τι τόνους και μυρωδιές έχει μέσα θα σας γελάσω! Πάντως σας λέω να το δοκιμάσετε αν και απ'ότι θυμάμαι ήταν αρκετά τσιμπημένη η τιμούλα του!

6.Essence Lash Mania: Μια αρκετά οικονομική και καλή μάσκαρα που καθόταν στο συρταράκι αχρησιμοποίητη αρκετό καιρό και μου την θύμισε πάλι η Νατάσα από το blog http://makeupbynatashav.blogspot.gr/ με μια σύγκριση με μια μάσκαρα από τον οίκο Dior. Αρκετά καλή διάρκεια και με αρκετές στρώσεις έχει αρκετά εντυπωσιακό αποτέλεσμα αν και μετά από ώρες θα έλεγα ότι πέφτουνε μαυράκια επειδή ξεραίνεται αλλά να τονίσω ότι είναι μετά από ώρες!

7. Apivita tea tree oil: Αρχικά είχα δοκιμάσει το tea tree oil από το The body Shop και μου άρεσε πάρα πολύ (αν και ξέχασα να το αναφέρω στα προηγούμενα αγαπημένα μου).Αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω αυτό της apivita που αν και κάνει πολύ καλή δουλειά θα έλεγα πως η τιμή του είναι αρκετά τσιμπημένη σε σχέση με το άλλο! Μου άρεσε όμως γιατί θα έλεγα πως λειτουργεί πιο γρήγορα από αυτό του the body shop.

8.Pupa Luminys baked e/w 04: Μία υπέροχη καφέ σκιά με απίστευτη απόδοση χρώματος αρκετά shimmery! Την φόρεσα πολύ και σκοπεύω να συνεχίσω να το κάνω μόνη της σε στυλ σμόκυ με μπόλικη μάσκαρα και έντονο μαύρο μολύβι για εντυπωσιακό αποτέλεσμα!!! Απλά έρωτας!!!

9. Essence stay all day coppy right: Μια υπέροχη μπρονζέ σκιά που φοριέται και μόνη της και ως βάση για άλλες σκιές και την φόρεσα πάρα πολύ μιας και έχει πολύ καλή διάρκεια όπως και απίστευτη απόδοση χρώματος σε πολύ προσιτή τιμή !!  
       

12 σχόλια:

  1. Πολύ μου άρεσαν τα αγαπημένα σου,και να φανταστείς μετρούσα και το κερί και μου έβγαιναν 10!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxaxaxaxaxa k ego kati tetio ekana k leo ti 3exnao piso? :p xerome pou sou aresane :) filia polla xxx

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία αγαπημένα :) Τη σκιά της essence την έχω κ εγώ κ τη λατρεύω!
    Φιλιά!
    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. molis egina melos sto blog sou!! einai uperoxo :) auto to body butter 8elw polu na to dokimasw giati to exw dei apo polles kopeles..an exeis xrono tsekare to blog mou filakia <3 http://www.allaboutgirls-giwta.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ooo se efxaristo para poli! to body butter an kai akrivo ine apistefto! kalo tha itan na petixis kamia prosfora g pio oikonomiki lisi! pantos exi xronia p to xrisimopio k ime enthousiasmeni:) filia polla!!!

      Διαγραφή
  4. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο tea tree oil και το λάτρεψα!! Είναι όντως αποτελεσματικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και μυρίζει λίγο έντονα ( το αγόρι μου το σιχαίνεται!) κάνει πολύ καλή δουλειά! και να σου πω την αλήθεια εμένα η μυρωδιά του μπορώ να πω ότι μου αρέσει!!! :)

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία τα αγαπημένα Οκτωμβρίου.Το άρωμα Miss dior cherie το έχω και εγώ το εχω πάρει ήδη δύο φορες και μάλλον με βλέπω και για τρίτη.Αν θελεις ριξε μια ματια στο δικο μου blog http://zoydaki1985.blogspot.gr θα χαρώ πολύ να σου αρέσει και ακόμα περισσοτερο αν γινεις και μέλος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό το άρωμα ήταν το απωθημένο μου και πραγματικά από τα αγαπημένα μου αρώματα στην μέχρι τώρα συλλογή μου!!!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφα αγαπημένα! Μου αρέσουν πολυ τα body butter από body shop και ειδικά αυτό που έχεις! Έχεις ένα βραβειάκι, αν θες πέρνα μία βόλτα από το σπιτάκι μου να το παραλάβεις: http://ginaikologies.blogspot.gr/2012/11/and-oscar-goes-to.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή